15 januari 2009

16 januari



Så här ser det ut nu rörigt värre! Nej nu sticker jag till jobbet och är där ett dygn kanske kommer det bilder från jobbet vi får se!

Ha en bra fredag!
Lena

15 januari

Jag går ju en fotokurs hos Mikaela WoopsieDaisy där fick vi lära oss att ta bilder på ljus så det blir en sk Bokeh det var väldigt kul. Här kommer min bild på min ljussling som vi har utanför huset. Jag har klippt ut ett litet hjärta i svart papper och sedan sätt pappret med hålet som nu är som ett hjärt framför objektivet. Det är läckert om man kan fota en hel julgransbelysning men det får bli nästa jul.


Idag ska jag försöka börja möblera om i rummen nere får se om det blir bra eller om det blir samma placeringar som innan målningen. Vill nog kanske köpa nya gardiner men det får bli när lönen kommer i så fall.

Tillägg: Här kommer en bild på hur långt vi har kommit.


Undrar vad man ska hitta på till middag idag alltid svårt med variationen. Behöver ju en matlåda tills imorgon också då jag börjar jobba efter min långledighet på 9 dagar nu är det 8 veckor kvar till nästa långledighet.

På lördag ska jag och mina tjejkusiner och våra mödrar ha en filmkväll ihop i en liten biosalong där vi ska se på Mamma mia och dricka och äta gott det ska bli kul!

Tjillevippen!
Lena