16 juni 2009

16 Juni

Idag är det ett år sedan min chef hastigt gick bort endast 46 år. Saknaden är stor särskilt på jobbet. Det har varit en jobbig dag tänker mycket på min mamma också den ena sorgen förstärker den andra på något vis. Vi samlades några stycken på jobbet och åkte ut till hans grav med vita rosor liknade de vi hade på begravningen. Det är ofattbart att det har gått ett år. Tänker på hans familj som har det jobbigt just nu.


Idag åkte vi upp till vår sommarstuga en sväng jag och dottern hon ville dit och titta och bara var ifred från kompisar och bekymmer. Det var jobbigt kändes tomt och tyst men fint också. Tog lite bilder på några blommor vid stugan det finns mycket att fota där egentligen.


Nu ska jag lägga mig är helt slut efter en lång och stundvis sorgsen dag.
Lena

15 juni

Idag har jag och Mike bröllopsdag vi har varit gifta i 18 år. Den här fina buketten fick jag av honom. Mike fick en innestående middag ute på restaurang i sommar.

Jag har hållit på hela dagen med att gräva och greja i trädgården så nu värker det i hela kroppen. Kommer ha go träningsvärk i morgon kan jag tänka mig.

Här har jag och sonen plockat bort slipers så vi kan fylla igen gången med jord.

Flyttat upp några slipers till stugan och tagit bort den provisoriska trappen av betongsten. Ska fylla med jord ända upp till stugan.

Här har jag och pappa börjat fylla på jord. Det är riktigt gammal brunnen hästgödsel.

Tjillevippen!
Lena