09 januari 2010

Nytt år!

Ja då har det blivit ett nytt år... 2010 ...
- Slutet på året var jag ju på rehabilitering för min MS på Clinica Vintersol Teneriffa. Det var 4 fantastiskt bra veckor med full fart på träning och jag fick träffa andra med samma sjukdom. Man lär sig otroligt mycket om sin sjukdom när man träffar andra med samma diagnos. Men det var ju andra där med andra sjukdommar också och man får många bra tips och trix från dom med. Det var kul att få träffa de som jag har mött tidigare på Vintersol både personal och patienter. De tre första veckorna var varma och soliga men sista veckan var lite molning kan ju säga att jag hade lite hemlängtan sista veckan, tur att Monika kom då som jag träffade där 2005. Vi var ett gött gäng som hade roligt ihop. Här kommer lite bilder fler ligger på min Facebook sida.


Här är en bild över Vintersol från berget bakom som jag och Gunilla gick upp på en morgon.
Clinica Vintersol är det området runt de två poolerna.



Jag och Marion och en patient till som jag inte kommer ihåg namnet på, vi kör ett gympapass i kallvatten bassängen. Det är Conny som kommer från Åmål som leder passet hans pass var alltid bra.


En kvällsbild över poolområdet.


En bild från berget ner över playan med Rödakorsets anläggning där vi brukade bada på helgerna.


Här har vi samlats på Red light Corner Bar ;-)
Monika, Jag, Gunilla och Marion tror det är Lisa som tar bilden.
Här satt vi nästan varje kväll innan middagen.....

- Julen har passerat och det nya året har börjat vi får väl se vad detta året kommer att ge?
Ska försöka att fota lite mer köpa mig en vanlig pocketkamera så det blir mer vardagsbilder fotade. Ska dra igång och tapetsera dotterns rum i källaren i slutet på veckan men först måste jag få lite ordning i huset efter julen. Det är mycket som måste fixas till, har liksom inte fått in all rentvättad tvätt från Teneriffa och i pysselrummet är det kaos så det behövs rensat upp lite här och var i huset innan jag får ro till att tapetsera.

Ska försöka ta lite före och efter bilder.

Tjillevippen!
Lena