09 januari 2009

9 Januari

Så här fint var det på himlen i morse!

Idag blir det till att åka och köpa färg till vardagsrummet ska måla om väggarna där under helgen är det tänkt.

Ha en bra början på helgen!
Lena

Tillägg:
Jag stack ut i eftermiddag och fotade lite så här kommer några naturbilder från idag!


2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken vacker morgonhimmel du har fångat på bild! Kul att surfa runt på alla fotobloggar, de fungerar ju som dagböcker också...!

Anonym sa...

Ja vad kul! Det ser ut som om jag kan den 22:a. Hur mår du efter behandlingen? Orkar du komma för bi hos mig eller vill du att jag kommer in till stan?

Spännande med renovering! Kök är absolut inte billigt att renovera. Vi har bytt kakel och bänkskivor i köket för några år sedan då jag fick höj och sänkbart. Köp inte obehandlat trä till bänkskivor!!! Vi har bokskivor och fast att vi oljar in dem då och då så blir det inte fina när det kommer fukt på dem och det gör det ju i ett kök.

Jag kan hålla med Hanna att allt är inte snyggt i vårt kök men det går ju fixa till det man har...tror jag :) Synd bara att våra köksluckor inte finns längre. De gick ur sortementet nästan direkt efter att vi köpte dem. Ja, ja...

Men super kul att ses den 22:e :D Säg bara till hur du tror att du orkar...för det vore trevligt om du orkade komma till mig....annars ses vi i stan och det skulle också vara trevligt:)

Kram, kram!